Новини
Суспільство

У Хмельницькому водії грубо порушують правила (ВІДЕО)

На дорогах з одностороннім рухом в обласному центрі хмельничани фільмують водіїв, які, рухаючись у забороненому напрямку, грубо порушують правила та створюють аварійні ситуації. Серед порушників помітили також спецавтомобілі.

Водіїв, які, користуючись темною порою доби, відсутністю транспорту та поліції поблизу, порушують правила, рухаючись вулицями з одностороннім рухом в забороненому напрямку, час від часу можна побачити на вулицях Хмельницького. Зокрема, деякі водії полюбляють “зрізати шлях”, проїжджаючи вночі вулицею Соборною у напрямку вулиці Подільської.

Проте і серед білого дня на вулицях міста можна побачити автівки, власникам яких, схоже, “дуже треба”. Тож, нехтуючи правилами та наражаючи інших учасників руху на небезпеку, дехто примудряється проїхати вулицею з одностороннім рухом супроти цього самого руху.

Одного такого любителя екстремальної їзди зафіксували днями водії на вулиці Соборній, неподалік пам’ятника Героям Небесної Сотні.

Відео виклали у соцмережі. Хмельничанин відреагували на поведінку водія порадами:

Блокуєте, викликаєте поліцію….

Проте, судячи з реакції у відповідь, і копи інколи не гребують тим, аби порушити правила і також поїхати там, де їхати не можна. Принаймні, у відповідь на пораду викликати поліцію хмельничани оперативно прокоментували:

Вони ж такі самі, і так само ідуть на Пушкіна.

І виклали відео.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter