Новини
Увага!

У Хмельницькому тимчасово змінили маршрути громадського транспорту

В обласному центрі на вулиці Зарічанській від суботи комунальники проводять ремонтні роботи. У вихідні рух транспорту цією вулицею був частково призупинений. Наразі ж схему руху громадського транспорту і зовсім змінили.

Нагадаємо, у вихідні на Зарічанську комунальники пригнали важку техніку та розкопали частину дороги. Вулицею пересувалися лише тролейбуси, решта транспорту змушена була їхати в об’їзд. Сьогодні ж у “Хмельницькводоканалі” повідомили про призупинення водопостачання через аварійно-ремонтні роботи, які виконуються на самоплинному каналізаційному колекторі.

Через оемонтні роботи, які виконуються у цій частині міста (на ділянці від від перехрестя з вулицею Перемоги до вулиці Кам’янецької), змінили і маршрути громадського транспорту.

Перевезення за маршрутом №5 наразі не відбувається.

Решта тролейбусів, чиї маршрути пролягали через вулицю Зарічанську, рухаються так:

маршрут № 9 «Ракове – Героїв Чорнобиля»: Довженка, Гарнізонна, Майборського, Чорновола, Трудова, Шевченка, Свободи, Героїв Майдану, Кам’янецька, Подільська, Свободи, Шевченка, Трудова, Чорновола, Майборського, Гарнізонна, Довженка.

маршрут № 17 «Катіон – Автостанція № 1»: Тернопільська, Молодіжна, Інститутська, Кам’янецька, Подільська, Свободи, Проскурівська, Старокостянтинівське шосе, проспект Миру та в зворотному порядку.

Маршрут № 56 «Автостанція №1 – Гречани» рухається за маршрутом № 18 «Автостанція № 1 – Гречани».

Автобуси їдуть в об’їзд повз торговий центр «Епіцентр» в обох напрямках руху.

Коли відновиться звичний графік руху на цій ділянці вулиці, в управлінні транспорту та зв’язку наразі не повідомляють.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter