Новини
Дозвілля

У Шепетівці перекрили рух автомобілів, щоб транспортувати новорічну ялинку (ВІДЕО)

Вантажівка, яка перевозила 20-метрове новорічне дерево у центр міста, рухалася повільно, тому шепетівським водіями довелося трохи постояти у заторі.

Дерево, якому, орієнтовно, 50-60 років, доставляли до місця призначення – на площу Тараса Шевченка – у супроводі поліції. Аби шлях “ЗІЛу”, який перевозив ялинку, був безпечним для всіх учасників руху, правоохоронці тимчасово перекрили рух вулицею Героїв Небесної Сотні, повідомляє “Хмельниччина. Північ”.

Міському бюджету новорічне дерево не коштувало жодної копійки. Ялинка, яка росла в районі залізничної станції “Шепетівка-Подільська”, вважалася аварійною та могла становити загрозу місцевим мешканцям. Тож в будь-якому випадку її збиралися зрізати.

Як зазначає видання “День за днем”, новорічна красуня унікальна не лише своїм віком та висотою. Верхівка дерева рясно всіяна шишками, що слугують його додатковою окрасою. Ялинку вже почали встановлювати на площі, а згодом прикрасять 120-метровою гірляндою та іграшками.

Як доставляли ялинку до місця призначення – на відео зафіксували шепетівчани.

Фото та відео: Сайт міста Шепетівка

Минулого року головною окрасою новорічних свят у Шепетівці також стало аварійне дерево – блакитна ялинка, яку зрізали на території школи №2.

Тим часом, мешканцям Хмельниччини нагадують про те, аби вони відповідально ставилися до зелених насаджень та купували новорічні ялинки у свої домівки лише у визначених місцях продажу (або у лісгоспах) та стежили за тим, щоб дерева були відповідним чином промарковане.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter