Новини
Суспільство

Різдвяний ярмарок у Кам’янці перевірили рятувальники

Надзвичайники перевірили дотримання правил безпеки у торгових ятках, правильність прокладання електромережі та наявність засобів пожежогасіння. Відвідувачам ярмарку вручили листівки з переліком протипожежних правил.

На Різдвяний ярмарок, розташований на площі Польський ринок у місті Кам’янець-Подільський навідалися у день його відкриття інспектори міськрайонного відділу головного управління ДСНС у Хмельницькій області. Під час обходу перевірили дотримання правил пожежної безпеки в торгівельних ятках, особливу увагу звертаючи на методи опалення та підігріву їжі. Також перевірили правильність прокладання електромережі та наявність первинних засобів пожежогасіння, знання працівниками ярмарку дій у разі пожежі.

Не залишили надзвичайники поза увагою і відвідувачів та простих перехожих – їм вручили листівки з переліком протипожежних правил, побажавши безпечного Різдва та Нового року.

Під час перевірки надзвичайники виявили низку незначних порушень, які працівники яток виправили на місці. Газобалонного обладнання під час огляду на Різдвяному ярмарку не виявили, тому він готовий безпечно приймати туристів та кам’янчан, зазначають у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter