Новини
Дозвілля

У містах Хмельниччини засвітилися новорічні ялинки та запрацювали різдвяні ярмарки (ФОТО, ВІДЕО)

Напередодні дня святого Миколая у різних містах Хмельницької області дали старт новорічно-різдвяним святкуванням, засвітивши ілюмінацію на головних ялинках міст та відкривши ярмарки.

Засяяла вогнями ялинка у Красилові. Як зазначають у міській раді, традиційно на ілюмінацію та гірлянди для прикрас бюджетні кошти не витрачали.

А творчий колектив Красилівського Центру культури і дозвілля “ПЕРЛИНА” підготував до свят музичний подарунок.

Святкові заходи з відкриття ялинки та різдвяного ярмарку відбулися у Шепетівці. Нагадаємо, головною ялинкою міста цьогоріч стало 60-річне дерево 20 метрів заввишки, яке зрізали через аварійність біля залізничної станції.

На відкритті ялинки влаштували святковий концерт, який підготували творчі колективи міста. Після цього головна ялинка Шепетівки засяяла святковими вогнями, а з ярмаркового містечка запахло смаколиками, повідомляє сайт міста Шепетівка.

Залишити згадку про свято шепетівчани можуть, зробивши світлину в одній (або й у всіх) з фотозон, що їх облаштували на території ярмарку.

Серед них – традиційна для багатьох міст ілюмінація “2021”.

У Кам’янці-Подільському головна ялинка міста засяяла на майдані Відродження, подарувавши гарні емоції і святкову атмосферу містянам.

Через карантинні обмеження захід не був масштабним, проте особливим його зробили світлове шоу, Вифлеємський вогонь і щира радість в очах дітей, повідомляють у міській раді.

Загалом у Кам’янці чимало цікавих локацій, де можна відпочити під час свят та залишити фото або сувенір на згадку.

На Різдвяному ярмарку у Старому місті можна зігрітися гарячими вітамінними чаями, скуштувати свіжих круасанів, посмакувати смаженою ковбаскою, зробити фото біля яскравих локацій, надихнутися атмосферою…

Приймає маленьких відвідувачів і світлиця Святого Миколая на Соборній.

У Нетішині до свят прикрасили живу ялинку, яка росте неподалік міської сцени та встановили святкові металеві конструкції.

Протягом свят вечірної порі міський парк культури і відпочинку сяятиме звичними для ока нетішинців світлодіодними фігурами. Також на мешканців чекають нові яскраві конструкції у вигляді янголів, оленів, ялинок, обіцяють у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Загалом Нетішин багатий цьогоріч на ялинки.

Через карантин не вдалося в повній мірі влаштувати містянам свято і в Славуті. Проте новорічний настрій славутчанам таки подарували колектив міського Палацу культури, Святий Миколай та його помічникам – янголи, творчі виступи яких лягли в основу відеозапису, присвяченого циклу новорічно-різдвяних свят, повідомляють у прес-службі виконкому.

Засвітили новорічну ялинку і в Старокостянтинові.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter