Новини
Події

Працівники Хмельницької АЕС вручили різдвяні подарунки своїм підшефним

Напередодні різдвяних свят відбулась щорічна благодійна акція колективу Хмельницької АЕС «Поділись теплом свого серця». Її ініціатори – профспілковий комітет та адміністрація станції.

Акція стартувала у грудні. Протягом місяця працівники ХАЕС могли долучитися до збору коштів для придбання новорічних подарунків та необхідних речей для підопічних закладів, а це освітні та реабілітаційні заклади, будинки- інтернати.

Загалом за цей час зібрано 45 601 гривню, за які було придбано новорічні подарунки та засоби гігієни. Члени комісії по роботі з дітьми і шефській роботі, яка опікується акцією, вже розвезли подарунки усім закладам.

Працівники ХАЕС відвідали Нетішинський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, де солодкі різдвяні подарунки отримали 19 вихованців.

Другий візит членів комісії відбувся до підшефних Старокривинського будинку для громадян похилого віку та інвалідів. Цьогоріч, в умовах карантину, на жаль, не вдалося особисто поспілкуватися та привітати стареньких, проте солодкі подарунки та засоби гігієни для 23 мешканців передали директору закладу Олені Сичевській.

Напередодні різдвяних свят хмельницькі атомники побували у сусідньому Острозі, де розташовані спеціальна школа №1 І – ІІІ ступенів (для дітей з вадами слуху), де навчаються 88 учнів, і  спеціальна школа №2 І – ІІ ступенів (для дітей з вадами фізичного розвитку) на 125 учнів. Коробки з подарунками для дітей були передані керівникам шкіл.

Минулого року працівники ХАЕС взяли шефство і над учнями Нетішинського професійного ліцею. Цього разу 17 солодких подарунків передали для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter