Новини
ДТП

У Хмельницькому призупинили рух тролейбусів через нічну ДТП (ФОТО)

Внаслідок зіткнення легковика з електроопорою були пошкоджені тролейбусні лінії, через що на одній з головних вулиць міста деякий час не відбувався рух громадського транспорту.

У Хмельницькому фіксують перші наслідки нічного снігопаду. І хоч зимових опадів випало у місті вночі не так, щоб багато, проте дороги, вочевидь, таки стали небезпечними для необережних водіїв. Особливо – для водіїв у нетверезому стані.

Наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вночі на вулиці Шевченка поблизу музею Проскурівського підпілля, оприлюднили у соцмережах. Як зазначається на сторінці Dtp_khm, в результаті ДТП двоє людей потрапили до лікарні, а водій, ймовірно, був у стані алкогольного сп’яніння. В будь-якому випадку, автомобіль врізався в опору з контактною мережею з такою силою, що повалив стовп і серйозно пошкодив автомобіль.

Ще один наслідок ДТП – обірвана тролейбусна лінія та призупинений рух тролейбусів вулицею, що з’єднує мікрорайон Ракове з іншими районами міста. Проте, станом на 10.00, як пишуть хмельничани, рух тролейбусів КП “Електротранс” вже відновило.

Подробиці та обставини аварії з’ясовують правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter