Новини
ДТП

У Хмельницькому водій фури “проскочив” розв’язку, зрізавши шлях (ВІДЕО)

Рух вантажівки, водій якої, порушивши правила, на виїзді з Хмельницького у районі заводу “Темп”, очевидно, вирішив скоротити шлях, зафіксували камери відеоспостереження.

Ніч на 23 грудня вдалася “багатою” на порушення правил дорожнього руху. Нагадаємо, у центрі міста на вулиці Шевченка водій легковика на повному ходу врізався в електроопору та збив її (як розповідають хмельничани, які бачили наслідки аварії, разом зі світлофором).

А вечірньої пори у мікрорайні Виставка камери відеоспостереження зафіксували рух вантажівки-фури, яка, всупереч правилам, проїхала кільцеву розв’язку біля заводу “Темп” не по колу, а напряму. При цьому водій практично не збавляв швидкості і ледве не спричинив ДТП за участі легковика.

Обговорюючи поведінку водія, одні кажуть, що впоратися з фурою під час ожеледиці досить важко, інші ж зазначають, що о 22.00, коли фура “проскочила” розв’язку, снігопаду у Хмельницькому ще не було. Та й на відео видно, що дорога, якою рухалася вантажівка, чиста та суха.

Що змусило водія так ризиковано скорочувати шлях, наразі не відомо. Можливо, якщо порушника встановлять, він пояснить свої дії.

Тим часом на дорогах області почали фіксувати перші наслідки снігових опадів. Так, біля села Бахматівці у Хмельницькому районі на трасі легковик перекинувся на узбіччя зустрічної смуги руху. (Обрережно, у відео – гучний звук).

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter