Новини
Суспільство

Хмельничани обговорюють ймовірне будівництво McDonald’s у місті

Чутки про появу ресторану відомої мережі закладів швидкого харчування в обласному центрі знову активізувалися. Новим місцем, де, теоретично, може з’явитися McDonald’s, у Хмельницькому тепер називають територію біля заводу “Темп”.

Про будівництво ресторану спочатку написали у спільноті Хмельницький Development. Автор допису показав навіть точне місце де, за його словами, ведуться роботи зі зведення закладу, та як він, ймовірно, виглядатиме.

Будівництво закладу громадського харчування “МакДональдз”, ще буде МакДрайв. Нагадаю Glovo (головний партнер по доставці їжі МакДональдз) вже працює в Хмельницькому, – написав Артем Мороз.

Цю ж інформацію згодом поширили і в спільноті Хмельницький LIVE. Щоправда, там з формулюваннями більш обережні.

Одразу зазначимо, що до кожного твердження варто додавати слово “можливо”. Розташовуватиметься МакДональдз поблизу колишнього заводу “ТЕМП”, один з корпусів якого може стати новим торговим центром. Дата відкриття невідома, – зазначено у повідомленні.

Також у спільноті додали, що їм відповіли представники ресторану на запит про будівництво у Хмельницькому: “Компанія МакДональдз розглядає всі регіони в Україні для відкриття нових закладів. В тому числі і місто Хмельницький. Ми розвиваємо мережу по всій країні і зазначене місто не є виключенням”.

Хмельничани так давно чекають відкриття McDonald’s у місті, що активно кинулися обговорювати новину. Раніше локацією, де мав би з’явитися (за версією містян) ресторан швидкого харчування, називали комплекс Спорт-сіті. Потім, судячи з коментарів, – ТРЦ Proskuriv Plaza, що наразі будується на перехресті вулиці Зарічанської та Старокостянтинівського шосе.

Загалом, хмельничани дискутують не стільки про потребу відкриття такого закладу (бо, вочевидь, люди хочуть мати такий ресторан у своєму місті, а не возити дітей, до прикладу, аж у Вінницю, де він є), а про місце, де нібито має з’явитися заклад. На думку багатьох коментаторів, обране місце – не дуже вдале, оскільки там рідко бувають люди, а для такої мережі, як McDonald’s важливий потужний людський потік. З іншого боку, дехто готовий їхати у заклад з іншого кінця міста, аби тільки у Хмельницькому він з’явився бодай десь.

Крім того, як зазначив Артем Мороз, “сучасні реалії диктують свої умови це доставка їжі на офіс, або додому, тощо”. А якщо у місті вже працює головний партнер мережі з доставки їжі, то й поява МакДональдзу з мрії багатьох хмельничан може нарешті перетворитися на реальність.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter