Новини
Дозвілля

Поліцейські та діти Хмельниччини долучилися до флешмобу «Орнамент для ялинки»

Хлопчики та дівчатка з усіх районів області разом з ювенальними поліцейськими виготовили понад дві сотні оригінальних ялинкових іграшок. Частина з них поїхала до Києва, частиною прикрасили новорічну ялинку у Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області.

Ювенальна превенція поліції Хмельницької області разом з дітками долучилися до всеукраїнського флешмобу «Орнамент для ялинки». Акція стартувала по всій Україні на початку грудня. Хлопчики та дівчатка з міст і районів області власноруч виготовили більше двох сотень новорічних іграшок. Активно долучилися до цієї акції юні помічники поліцейських – члени Хмельницького об’єднання молодих і активних (ХОМА). Тож на багатьох іграшках є їхній символ.

Також діти малювали на кульках поліцейські і державні символи, традиційні подільські орнаменти. Були іграшки і плетені, і вишиті. А головне – всі вони виготовлені з любов’ю і нестримною дитячою фантазією.

Частина іграшок поїхала до Києва на центральну поліцейську ялинку, а рештою прикрасили зеленовіту красуню в холі Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області.

Через карантин діти не змогли долучитися до прикрашання цієї ялинки. Проте ми знайшли вихід і поряд з іграшками прикрасили ялинку фотографіями, які показують, як діти виготовляли іграшки в усіх районах області, – розповів начальник відділу ювенальної превенції ГУНП Сергій Цимбалюк.

«Дитяча» ялинка стала справжньою окрасою Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області і назавжди залишиться на десятках світлин поліцейських та відвідувачів управління, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter