Новини
Дозвілля

У Хмельницькому встановили ще одну святкову фотозону (ФОТО)

На Різдвяному ярмарку у центрі Хмельницького найбільшою популярністю користуються фотозони та фудкорти. Через карантинні обмеження розважитися чимось іншим у центрі міста, практично, більше нічим.

Алея сніговиків, яка нещодавно з’явилася на території Різдвяного ярмарку у центрі Хмельницького, безслідно зникла. Натомість для хмельничан, які люблять робити селфі, встановили біля головної ялинки міста ретро-автомобіль з новорічним деревом та подарунками на даху.

Схожа автівка прикрашає новорічну територію на Різдвяному ярмарку у Старому місті Кам’янця-Подільського.

Загалом цього року через обмеження, пов’язані із поширенням COVID-19, хмельничанам доводиться втамовувати культурний та відпочинковий голод виключно за допомогою фотозон та фудкортів, які, здебільшого, пропонують одноманітну вуличну продукцію в обмеженому асортименті. Здебільшого це щось типу глінтвейну, який на смак більше схожий на просто підігріте вино, хот-доги, бургери та смажена картопля. Чи не єдине виключення – будиночок, де готують вуличні страви китайської кухні.

В поодиноких місцях можна купити шашлик та ролліні з різною начинкою. Але на тому, власне, і все.

Працюють також будиночки із сувенірами та новорічно-різдвяними прикрасами, проте, здебільшого покупців біля них обмаль.

Тож фотозони, актракціони (один з яких – міні-колесо огляду, нещодавно встановлене на території ярмарку), дитячий потяг, що традиційно курсує пішохідною Проскурівською і у вихідні набитий “під зав’язку” – це, власне, все, чим розважаються містяни.

Нагадаємо, з 8 по 24 січня 2021 року в Україні планують запровадити локдаун, який передбачає посилення існуючих наразі карантинних обмежень. Як працюватиме Різдвяний ярмарок у Хмельницькому в цей час, поки що невідомо. Проте, зважаючи, що протягом цих 16 днів закладам громадського харчування дозволено буде працювати “на винос”, можна сподіватися, що підприємцям, які на ярмарку саме так і продають свою продукцію, дозволять продовжити свою діяльність.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter