Новини
Кримінал

Правоохоронці Хмельниччини затримали водія, який спричинив летальну ДТП

Водій перебував за кермом у нетверезому стані. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні ДТП, в якій двоє осіб загинули, ще двоє – травмувалися.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 27 грудня, у Ярмолинецькому районі. 36-річний мешканець м. Хмельницького, керуючи автомобілем «Ауді А6», допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21099» під керуванням 24-річного жителя с. Томашівка, після чого «ВАЗ» перекинувся.

У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ 21099» та його 32-річна пасажирка від отриманих травм загинули на місці події. Ще двоє пасажирів, чоловіки 30 та 48 років, отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до Ярмолинецької центральної районної лікарні.

Водій автомобіля «Ауді А6» не травмувався. Як повідомляють у поліції Хмельницької області, за кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали та оголосили про підозру за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter