Новини
Дозвілля

Кам’янець увійшов в десятку найкращих міст України

Протягом року тривало голосування в рамках національного вибору “Місто України”. Загалом участь у проекті взяло 51 місто, в тому числі – Хмельницький та Кам’янець-Подільський.

Кам’янчани виявилися активнішими та “провели” своє місто у десятку фіналістів, віддавши за нього 23907 голосів та закріпивши на 5 позиції. За Хмельницький голосували менш активно, тож обласний центр у загальному рейтингу посів 12 місце з 13002 голосами.

До слова, на початку року у цьому рейтингу Хмельницький був попереду (1492 голосів, 10 місце), а Кам’янець-Подільський посідав 12 місце (947 голосів).

Переміг у проекті Мелітополь, набравши 62601 голос. Всього участь у голосування взяли понад 2 мільйони українців.

Довідка: “Місто України” – Інтернет-проєкт всеукраїнського масштабу, організований з метою підтримки національного розвитку і самосвідомості поколінь, збереження культурно-історичної спадщини української державності. Метою проекту є становлення і зміцнення національних цінностей, відродження інтересу до історії українських міст, формування гордості і шанобливого ставлення до культурному, історичному та архітектурному надбання України.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter