Новини
Бізнес

На Хмельниччині відкрили Центр з продажу та обслуговування сільгосптехніки

Новозбудований центр у Хмельницькому районі не лише надаватиме послуги з продажу та обслуговування техніки сільськогосподарських виробників, а й забезпечить створення нових робочих місць.

В урочистостях з нагоди відкриття Центру, що збудували на території Розсошанської сільської територіальної громади, взяли участь представники влади, керівного складу ТОВ «Компанія «Лан», якій належить підприємство, та священники.

Наразі товариство – єдиний в Україні офіційний дистриб’ютор одного з найпотужніших в Європі виробників сільськогосподарської техніки німецької фірми CLAAS – провідної компанії у сфері продажу онойменних комбайнів, обслуговування та ремонту іншої сільськогосподарської техніки, реалізації запасних частин.

Новітній сервісний центр побудували, аби забезпечити надання якісних сервісних послуг не лише з продажу, а й з обслуговування та ремонту техніки сільськогосподарських виробників. І не лише регіонів західної України, а й південних областей.

Окрім того, сервісний центр такого рівня забезпечить створення нових робочих місць, стане запорукою успішного збору врожаю, повідомляють у пресслужбі Хмельницької обласної ради.   

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter