Новини
Суспільство

У Кам’янці зіпсували образливими написами майно комунальників та громади

Таким чином невідомі особи висловили своє ставлення до директора комунального підприємства «Міськтепловоденергія». Відреагували на подію у міській раді та у комунальному підприємстві, майно якого, в тому числі, було зіпсоване.

Розписані образливим написами стіни гаража, автомобіль, вхідні двері у під’їзд житлового багатоповерхового будинку та стіна біля них – у Кам’янці-Подільському вандали завдали збитків не лише комунальному підприємству, проти директора якого були спрямовані їхні меседжі, але й житловому фонду міста.

Коментуючи новину у спільноті “Kamianets Кам’янець Каменец”, мешканці міста, зокрема, пишуть:

Питання… в чому винні мешканці під’їзду, щоб ОСББ здійснювало ремонт за свій рахунок?..

Двері в під’їзді, авто службове. Що розумного зробили?

Також у дописі, який супроводжує фотопідтвердження вандалізму, зазначають:

Нагадаємо, Валерій Гордійчук отримує найбільшу заробітну плату в місті, ~100 тисяч гривень на місяць. А саме підприємство обслуговує місто за найвищими тарифами і має заборгованість у 2,5 мільйон доларів.

Звертають увагу кам’янчани і на безграмотність автора “настінного розпису”:

Відреагував на подію міський голова Михайло Посітко:

Такі вчинки неприпустимі. І неважливо, що стало їх причиною. Хай навіть особиста неприязнь. Ніхто не має права псувати майно громади. А в цьому випадку – ще й співвласників багатоквартирних будинків. Закликаю жителів громади відповідально ставитися до комунальної власності, а правоохоронні органи – відреагувати на факт скоєного адміністративного правопорушення.

Прокоментували вчинок невідомих і в пресслужбі підприємства:

Колектив комунального підприємства «Міськтепловоденергія» засуджує будь-які дії, спрямовані на псування майна громади та мешканців багатоквартирного будинку. На останніх виборах до міської ради директора підприємства Валерія Гордійчука знову було обрано депутатом… Його принципова позиція і непересічна особистість може бути комусь не до вподоби. Однак не слід діям містечкових хуліганів надавати екстремальної важливості. Безумовно, справу має розслідувати поліція.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter