Новини
Кримінал

На свята на Хмельниччині загинуло п’ятеро осіб

ДТП, пожежа та вбивство – протягом 6 та 7 січня обірвалися життя двох жінок та трьох чоловіків, про що стало відомо з повідомлень правоохоронців та надзвичайників. Також у Різдво постраждала дитина, яка внаслідок аварії залишилася сиротою.

Теофіпольский район

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 січня поблизу смт Базалія у Теофіпольському районі. Як повідомили правоохоронці, на трасі зіткнулися два легкові автомобілі – «ВАЗ-2109» та «Škoda Octavia».

Пасажирка автомобіля «ВАЗ» загинула на місці події. Водій помер дорогою до лікарні. Неповнолітню доньку загиблого подружжя госпіталізували з травмами.

Красилів

У Святвечір, 6 січня, у Красилові поліція отримала повідомлення від місцевої мешканки про те, що її цивільний чоловік покінчив життя самогубством, вдаривши себе ножем у серце. За словами заявниці, незадовго до цього загиблий переніс операцію, після якої перебував у депресії та неодноразово говорив про те, що хоче звести рахунки з життям.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, версію самогубства спростувала. Судово-медичний експерт виявив під час огляду на тілі покійного ознаки насильницької смерті.

Як встановили правоохоронці, того вечора подружжя вживало алкоголь, що призвело зрештою до сварки. В результаті, за версією правоохоронців, жінка кухонним ножем вдарила свого співмешканця у груди. Від отриманого поранення чоловік помер.

За фактом події відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Жінку правоохоронці затримали. Вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

Ізяславський район

Повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Добрин Ізяславського району надійшло до Служби порятунку “101” 7 січня вранці.

Під час ліквідації пожежі вогнеборці з Ізяслава та села Плужне виявили у будинку тіла 49-річного чоловіка та 48-річної жінки.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter