Новини
Надзвичайні події

У Волочиську пожежникам перекрили шлях припарковані автомобілі

Прикрий інцидент стався у місті на Хмельниччині з рятувальниками, які поспішали за викликом на місце ймовірної пожежі. У цьому випадку під час надзвичайної ситуації ніхто не постраждав, проте якщо ситуація повторюватиметься, одного разу наслідки такої поведінки водіїв можуть бути набагато гіршими.

Повідомлення про те, що у Волочиську на вулиці Незалежності у п’ятиповерховому будинку сталося задимлення на сходових маршах, місцеві рятувальники отримали вчора, 8 січня, о 07.40 ранку. До місця події негайно вирушив черговий караул. Проте одразу дістатися будинку, в якому виникла надзвичайна ситуація, вогнеборці не змогли.

Як зазначають у Волочиському районному секторі ГУ ДСНС у Хмельницькій області, через захаращені автівками подвір’я у місті автомобіль рятувальників не мав можливості швидко дістатися до місця події.

Як з’ясувалося на місці пригоди, задимлення у під’їзді будинку, до якого поспішали рятувальники, сталося через підгоряння їжі.

Тепер спробуйте уявити: людині достатньо декілька хвилин, аби задихнутися від чадного диму, а пожежники, замість рятувати постраждалих, гають час та розбираються з горе-водіями, які залишають своє авто там, де їм заманеться, – коментують у рятувальників.

І додають: от і відповідь на запитання, чому пожежники інколи так довго їдуть на виклик.

Читайте також: У Хмельницькому рятувальники відточують техніку гасіння пожеж у висотних спорудах

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter