Новини
Суспільство

На Хмельниччині збирають кошти на лікування дитини, яка втратила батьків у ДТП

Неповнолітня дівчинка, батьки якої загинули в один день внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, наразі перебуває у Хмельницькій міській дитячій лікарні. На її лікування потрібні кошти, збір яких оголосили у Теофіпольській громаді.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «ВАЗ-2109» та «Škoda Octavia» сталася на Різдво поблизу смт Базалія на трасі сполученням «Кам’янець-Подільський – Білогір‘я».

У результаті зіткнення автомобілів пасажирка «ВАЗу», Мілана Блажчук, загинула на місці події, водій, Сергій Блажчук, помер дорогою до лікарні. Їхню 9-річну доньку Ангеліну з політравмою госпіталізували до Теофіпольської ЦРЛ. А наступного дня перевели до Хмельницької міської дитячої клінічної лікарні, де дівчинка наразі проходить лікування.

Про це повідомили у ФБ-спільноті “Почуто у Теофіполі”. Там же оголосили терміновий збір коштів на лікування дівчинки за такими реквізитами:

5168 7427 0731 9145 – Гнатюк Галина Петрівна, 097-752-65-56, двоюрідна сестра Білої Антоніни Григорівни, мами покійної Блажчук Мілани

Одними з перших відгукнулися на біду в родині мешканці Теофіпольської ОТГ, які брали участь у конкурсі святкових фотозон, що проводився на території громади. Про їхній внесок у порятунок дитини повідомили у спільноті “Наш Теофіполь”.

Пишаюсь людьми Теофіпольської громади. Більшість учасників конкурсу фотозон спрямували свою винагороду на лікування дев‘ятирічної дівчинки, яка 07 січня 2021 року потрапила в жахливу ДТП і втратила обох батьків.

Також перераховують кошти і інші небайдужі подоляни.

Одну операцію, яка дозволила транспортувати Ангеліну до дитячої лікарні в обласному центрі, дівчинка вже перенесла у Теофіпольській ЦРЛ. Проте, як пишуть у коментарях, попереду на дитину чекають інші дороговартісні операції, тож жодна перерахована гривня не буде зайвою.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter