Новини
Суспільство

У Хмельницькому під час локдауну працювала ковзанка

На власника закладу поліцейські склали протокол. Також за перші дні режиму посилених карантинних обмежень правоохоронці виявили близько двох сотень порушень правил карантину на Хмельниччині.

Поки у Хмельницькому чекають початку обіцяного колись будівництва Льодового палацу, ковзанка у парку імені Франка є єдиним майданчиком, де любителі ковзанів та криги можуть повправлятися в майстерності. Проте на період локдауну ковзанка разом з іншими спортивними закладами потрапила під заборону. Принаймні, у Хмельницькому.

На власника майданчика правоохоронці склали протокол за частиною 1 ст. 44-3 КУ про адміністративні правопорушення «Порушення правил щодо карантину людей», повідомляє Хмельницький LIVE.

При цьому, як зазначають у коментарях хмельничани, у столиці, до прикладу, ковзанка біля Офісу Президента під заборону не потрапила. Так само, як і в інших містах, де ковзанки на час локдауну не закрили.

Нагадаємо, санкція тієї частини статті, за якою складено протокол на власника ковзанки, передбачає штраф у розмірі від 17 000 до 34 000 гривень, а на посадових осіб – від 34 000 до 170 000 гривень.

Також у правоохоронців повідомили, що всього за перші дні локдауну у Хмельницькій області виявили 186 порушень карантину.

За перебування у громадських місцях без масок у період з 8 по 10 січня винесено 157 постанов. Відповідальність за такого роду порушення передбачає штраф у розмірі від 170 до 255 гривень.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter