Новини
Кримінал

На Кам’янеччині встановлюють обставини займання автівки депутата

За попередньою версією правоохоронців, автомобіль, що належить 42-річному чоловіку, загорівся через підпал. З місця події вилучили низку речових доказів та відкрили кримінальне провадження.

Надзвичайна подія сталася днями у селі Мукша Китайгородська, що у Слобідсько-Кульчієвецькій сільській тергромаді Кам’янець-Подільського району. Автомобіль “BMW 525”, що належить депутату місцевої ради Юрію Новаку, запалав близько другої ночі. Попри те, що рятувальники оперативно дісталися місця пожежі та швидко загасили вогонь, він встиг добряче пошкодити автівку, яка була припаркована на узбіччі дороги неподалік будинку потерпілого.

Події тієї ночі власник автомобіля відзняв на відео, а наступного дня подякував усім, хто допомагав йому пережити нелегку ніч.

Коротко про нічні події. Перш за все, хочу подякувати за підтримку своїй сім’ї, друзям, родичам, знайомим і просто незнайомим людям, які це зробили, бо останні дали шалений поштовх до наступних кроків та дій. Дякую, що ви в мене є, дякую дружній команді, завдяки якій сьогодні була проведена колосальна робота без сну, – написав Юрій Новак.

Попередньо причиною займання автомобіля правоохоронці називають підпал. Під час огляду місця пожежі поліцейські вилучили низку речових доказів. За фактом події відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter