Новини
Суспільство

У Нетішині шукають власників майна, яке зіпсував вуличний художник (ФОТО)

Комунальне майно, ліфти, гаражі, стіни – на багатьох спорудах та конструкціях міста атомників вільний митець залишив свої сліди, не забувши поставити підпис. Тепер у Нетішині збирають інформацію про тих, кому художник встиг зіпсувати майно.

Допис зі світлинами, на яких зафіксовані малюнки місцевого художника, опублікували у декількох спільнотах Нетішина. Публікація досить коротка, проте додані до неї світлини говорять самі за себе.

Знайомтесь – ТАГО. Всі його роботи збережені в кеш, тепер залишилось знайти тих, кому він зіпсував майно і повідомити ім’я. Репост вітається, місто повинно знати своїх героїв. При нагоді виказуйте слова подяки, – йдеться у дописі.

На захист молодого художника спробував виступити один з місцевих мешканців, зазначивши, зокрема, що

Я знаю цього хлопця, він малював патріотичне графіті на опорній стіні біля пам’ятника Незалежності України! Важаю що методи які обрав автор посту є не гідними.

Далі розгорілася дискусія щодо художньої цінності робіт юнака:

Те, що він колись брав участь у малюванні біля Вацака, це прекресно. Але оці його теги чорним маркером чи балончиком по всіх домах, зупинках, стовбах, вітринах – це неприпустимо. І це треба щоб він стер.

А мені подобається що він намалював! У нього є смак! Інші “художники” звичайно лише псуюють майно, а він ні, він його прикрашає. В нашому місті багато талановитих людей, шкода, що мешканці цінуюють лише тих, хто зручний.

У відповідь автор допису виклав низку фото, супроводивши кожну підписом (деякі коментарі відкориговані з етичних міркувань – ред.).

Поскаржилась на “творчість” художника під дописом і місцева мешканка:

От у нашому під’їзді (по Набережній, 25) він змарнував своїми художествами ліфт, весь перший поверх. Хай би пішов та відшкодував. Не замалював косо-криво, аби живо, а належним чином. Зневажаю. Художник від слова худо!!!

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter