Новини
Надзвичайні події

Хмельницькі дрифтери “обкатали” засніжену парковку (ВІДЕО)

Любителі екстремальної їзди знову “вийшли на трасу” у Хмельницькому та влаштували змагання з дрифту на паркувальному майданчику поблизу місцевого гіпермаркету. Традиційно, створили при цьому аварійні ситуації, наражаючи на небезпеку і себе, і глядачів, і випадкових перехожих.

Присипана снігом територія парковки біля “Епіцентру”, очевидно, здалася любителям дрифту найкращим майданчиком для того, аби похизуватися своїм вмінням керувати автомобілями під час виконання складних маневрів.

Мінімум три автомобілі близько 9 години вечора учора, 14 січня, дрифтували на паркувальному майданчику, не зважаючи на перехожих, в тому числі, дітей, які проходили в цей час повз, та на припарковані на території автомобілі.

Згодом, як розповідають очевидці, водії-екстремали поїхали дрифтувати на міський пляж.

Нагадаємо, не вперше в обласному центрі фіксують автомобілі, які створюють небезпечні ситуації як на паркувальних майданчиках, так і на вулицях у центрі міста. При цьому іноді екстремальні катання влаштовують серед білого дня, коли вулиці міста перевантажені громадським та приватним транспортом.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter