Новини
Офіційно

Мер Хмельницького планує ліквідувати департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів

Ліквідація департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів – це продовження штатних змін в структурі Хмельницької міської ради, яку розпочали з оновленою міськрадою після виборів.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин повідомив, що замість нього планують створити три окремих управління, пише Суспільне.

“Це ще одне моє управлінське рішення. Ми створили департамент інфраструктури та ЖКГ, натомість зараз розформовуємо департамент архітектури та землекористування. Вважаю, що доцільніше і правильніше буде відлагодити систему у цій сфері через контроль за роботою окремих управлінь – управління капітального будівництва, управління земельних ресурсів і управління архітектури і містобудування, – каже Олександр Симчишин.

Очільник міста додає, що всі ці управління є самостійними, автономними, дієвими і, якщо їх розділити, то вони будуть підпорядковуватися напряму заступнику і міському голові, без ще одного надкерівника, яким раніше був директор департаменту.

“Просто тепер не буде посади директора департаменту, яку наразі я вважаю недоцільною. Отакий формат управління ми хочемо застосувати. Я впевнений, що таке моє рішення підтримає і виконком, і сесія міськради”, – сподівається Хмельницький міський голова.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter