Новини
Суспільство

У Хмельницькому водій промчав вулицею на швидкості понад 170 кілометрів (ВІДЕО)

Власник автомобіля похизувався у соцмережах тим, як швидко він вміє їздити рівною та порожньою дорогою. Вчинок водія, проте, не отримав схвальних реакцій від хмельничан.

Відео з салону автівки з акцентом на спідометрі, який показує максимальну швидкість 176 кілометрів на годину, виклали в одній з міських вайбер груп. Прокоментував автор своє відео лаконічно:

Вулиця Степана Бандери.

Спочатку, щоправда, тим, хто далекий від всього, що пов’язано з автомобілями, не зовсім зрозуміло, що саме хотів сказати своїм відео водій. Перше, що спадає на думку: візуально рівна дорога – насправді не така вже й рівна, оскільки машину добряче підкидає під час руху.

Ясність вносять коментарі. Зокрема, такий:

Очередной олень, который внушил себе, что он парит над землей и ложил на всех.

Та інші, не дуже приємні слова на адресу водія.

Тоді стає зрозуміло, що насправді водій хотів показати, як на дорозі без інших учасників руху він вміє дуже швидко їхати. Пощастило тому, хто був за кермом, що з вулиці Зарічанської йому напереріз не вилетів ще один схожий гонщик.

До слова, досить промовиста пісня лунає у відео за кадром. В ній, зокрема, є такі слова:

…пусто в животе Мозги отключены, спалил пельмени на плите…

Як-то кажуть, нічого додати… Відео, щоправда, трохи давнє, судячи з зелених дерев обабіч дороги, але це мало що змінює у свідомості водіїв, які вдаються до таких трюків.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter