Новини
Спорт

У Хмельницькому з’явиться сучасний центр настільного тенісу

«Настільний теніс – від любителів до чемпіонів» – таку назву має громадський проект, який пройшов відбір у Бюджеті участі 2020 у Хмельницькому, набравши понад 1300 голосів та потрапивши до трійки переможців.

Авторка ідеї – виконуюча обов’язки директора ДЮСШ №3 Анна Василюк зазначає: назва проекту відповідає назві школи, оскільки вихованці закладу складають основу для збірної команди міста та області і виступають на змаганнях всеукраїнського рівня, починаючи від новачків і закінчуючи спортсменами професійного рівня.

У рамках проекту у відділенні тенісу настільного у ДЮСШ №3 мають оновити спортивний інвентар та додати новинок. А саме: придбати дві тренувальні пушки, завдяки яким свою майстерність зможуть вдосконалювати спортсмени високого рівня, пояснює Анна Василюк. А ще отримане фінансування дозволить оновити та закупити необхідне для змагань обладнання: сітки, тенісні м’ячі та бортики.

Вже цьогоріч у Хмельницькому планують приймати змагання всеукраїнського рівня. Також – започаткувати старти з настільного тенісу на призи міського голови. Наразі у спортшколі працює чотири тренери-викладачі з настільного тенісу. Цим видом спорту охоплено майже 80 вихованців віком від 6 років.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Читайте також: У Хмельницькому реалізують 23 проєкти за кошти Громадського бюджету

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter