Новини
Здоров’я

У Нетішинській громаді облаштовують пункти здоров’я та обігріву

Для тих мешканців Нетішина, які через складні життєві обставини потребують тепла та захисту, особливо в зимовий період, відкрили пункт обігріву. А у двох будівлях Старого Кривина тривають ремонті роботи у майбутніх пунктах здоров’я, де прийматимуть пацієнтів сімейні лікарі.

Зігріти та нагодувати

Через різке похолодання у небезпеці опинилися ті мешканці Нетішинської громади, яких відносять до соціально незахищених та вразливих груп. Аби запобігти переохолодженню та замерзанню таких людей, у місті атомників облаштували приміщення, де цілодобово можна зігрітися, випити гарячого чаю з печивом та отримати теплий одяг.

Пункт обігріву розташований на території промислової зони комунального підприємства «Благоустрій» за адресою: вул. Ринкова, 4/1. Телефон для довідок 9-00-22.

Місць для прийому хворих побільшає

Розширюють у міській територіальній громаді (МТГ) також мережу медичних закладів, аби хворі отримували медичні послуги з більшим комфортом. Наразі тривають роботи з облаштування двох пунктів здоров’я КНП НМР «Центр ПМСД» на МТГ.

Зокрема здійснюється реконструкція частини будівлі Будинку культури по вул. Солов’євська (близько 70 кв. м) та частини адміністративної будівлі в Старому Кривині (105 кв. м). наразі підрядник проводить шпаклювання стін та підготовчі роботи до їх фарбування, здійснює монтаж сантехнічного обладнання та електротехнічних пристроїв на обох об‘єктах.

Незабаром в пунктах здоров’я за попереднім записом можна буде отримати консультацію сімейного лікаря та пройти необхідне обстеження, відповідно до програми медичних гарантій, повідомляють у пресслужбі Нетішинської міської ради

Зверніть увагу! На Хмельниччині розгорнули майже півтори сотні пунктів обігріву

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter