Новини
Надзвичайні події

Кам’янчан провокують на самогубство (ФОТО)

Викладене у соцмережах неоднозначне фото викликало низку негативних реакцій. Що саме намагалися донести опублікованою світлиною її автор та модератор спільноти, який пропустив це фото, – загадка. Судячи з коментарів, подібні світлини можуть викликати у підлітків бажання повторити небезпечний трюк.

У спільноті Кам’янця-Подільського, яка позиціонує себе як “компанія з виробництва та трансляції медіа” виклали фото досить сумнівного сенсового наповнення.

На світлині – юнак, що стоїть над прірвою – на перилах, ймовірно, Замкового мосту.

Довідка: Замковий – міст у Кам’янці-Подільському, одне з семи чудес міста, пам’ятка архітектури національного значення. Сполучає Старе місто, розташоване на півострові у петлі річки Смотрич, із фортецею на мисі. Проліг на вузькому перешийку між двома правими берегами Смотрича. Народна назва – Турецький міст.

Як зазначається у відкритих джерелах, висота мосту з боку верхнього, північного б’єфа — 24,6 метра, з боку нижнього, південного — 28,2 метра.

У підписі до фото зазначено:  

Не намагайтеся повторити. Це може бути небезпечно для вашого життя

От тільки для чого виклали це фото у спільноті – не пояснюється. Зате у коментарях мешканці Кам’янця-Подільського та інші небайдужі написали все, що думають про такі меседжі.

Для чого викладати такі фото, щоб підлітки повторювали?

1) навіщо??? 2) значить – комунальним службам варто замислитися і вирішити питання оздоблення (декорування) поверхні таким чином щоб це стало неможливим (звісно, і безпечним для нормальних пішоходів)!

Бажано б видалити це фото….

Одне безглузде робить а друге виставляє це на загал…………

Я пам’ятаю, багато років назад хлопчина так і поплатився життям

То для чого ви то показуєте? Скільком підліткам ви підкинули ідею? Не думали? А варто!

Для чого ви подаєте іншим підліткам таку ідею, який взагалі сенс у цій публікації???!!!!

Люди – ніщо, популярність – все?

Попри те, що фото має виключно негативні коментарі та побажання щодо його видалення, воно ось уже четвертий день залишається на сторінці спільноти. Дехто з кам’янчан вважає це таким собі способом підняти рейтинг сторінки за допомогою коментарів. Будь-якого наповнення.

Скількох підлітків, схиблених на “вподобайках” у соцмережах така світлина може спонукати до необдуманих вчинків, люди, які відзняли та поширили це фото, очевидно, в гонитві за тими самими “лайками” не подумали. Або – не захотіли подумати. А варто було би. Особливо, якщо згадати про тих підлітків, які заради ефектних фото наражають себе на небезпеку.

До теми: Жінка, яка намагалася скоїти самогубство у Кам’янці, померла у лікарні

Спроба самогубства у Кам’янці: у поліції розповіли подробиці

Кам’янчанин хотів зістрибнути з мосту

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter