Новини
Події

На Хмельниччині тривають кадрові ротації

Від початку року у різних сферах забезпечення життєдіяльності Хмельницької області відбулася низка звільнень, призначень та кадрових перестановок.

Охорона правопорядку

Очільників управлінь поліції представили у всіх новостворених районах області. Нагадаємо, раніше ми писали про призначення головних поліціянтів у Кам’янець-Подільському та Хмельницькому районах.

Вчора офіційно представили і нового керівника Шепетівського районного управління поліції. Його очолить полковник Анатолій Чубенко, якого було призначено на посаду наказом ГУ НП у Хмельницькій об­ласті ще 16 січ­ня цього року. До цього він обіймав посаду начальника Старокостянтинівського, а згодом Красилівського відділу поліції.

Представили разом з новим керівником і його помічників. Посаду заступника начальника обійняв підполковник Леонід Михалко, заступником з превентивної діяльності буде підполковник Микола Борщук, заступником начальника – начальником відділу кримінальної поліції – підполковник Володимир Рой.

Медицина

Офіційно звільнено з посади головного медика області Олександра Худенка. Нагадаємо, про можливість кадрових ротацій на вищому рівні в обласному департаменті охорони здоров’я вперше заговорили минулого тижня.

Днями на сайті Хмельницької ОДА з’явилося розпорядження голови, датоване ще 13 січня, в якому йдеться про звільнення посадовця за угодою сторін та про необхідність виконання розрахунків з ним у відповідності до вимог чинного законодавства.

Соціальна сфера

Відбулися кадрові ротації і у структарх обласного центру. Своїм розпорядженням міський голова Олександр Симчишин звільнив за угодою сторін з посади директора Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ірину Ковальчук. Про це йдеться у розпорядженні очільника Хмельницької громади від 20 січня.

Іншим розпорядженням міський голова призначив на вільну посаду Дмитра Старцуна.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 29 грудня минулого року Ірина Ковальчук подала е-декларацію як кандидат на посаду директора департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter