Новини
Бізнес

У Славуту скликають інвесторів з усього світу

Міський голова Василь Сидор звернувся до славутчан по усьому світу, аби ті допомогли знайти інвесторів, готових вкласти кошти у розвиток громади. Також у місті створили веб-ресурс, завдяки якому можна дізнатися про бізнес-потенціал та інвестиційні пропозиції Славутської міської територіальної громади.

Своєрідний квест “Інвестора – у рідну громаду” у місті запустили ще на початку року. На думку міського голови, Славуті є чим привабити потенційних вкладників коштів, адже у місті вже багато років працюють близько десятка підприємств, які реалізують свою продукцію не лише в Україні, а й за кордоном.

Також Василь Сидор вважає, що створення сприятливих умов для забезпечення зовнішніх та внутрішніх інвестицій – одне з головних стратегічних завдань міста. При цьому місцева громада вже має готовий інвестмайданчик, забезпечений необхідними комунікаціями.

Як зазначають у прес-службі Славутського виконкому, йдеться про інвестиційну підтримку будівництва індустріального парку «Славута», асфальтобетонного заводу, сміттєсортувального комплексу, фізкультурно-оздоровчого комплексу, міського центру культурно-мистецьких ініціатив, гуртожитку та інше.

Звертаюся до корінних славутчан зі всього світу з проханням допомогти рідній громаді у пошуку інвестора. Це свого роду квест, дієву участь у якому хотілося б, аби взяли усі славутчани, серце яких завжди належатиме рідній громаді, де б вони зараз не перебували, – наголосив на старті ініціативи міський голова.

Аби ще більше зацікавити потенційних інвесторів, днями і міста запустили інвестиційний портал Cлавутської міської ОТГ. Мета вебресурсу – презентація інформації про бізнес-потенціал, інвестиційні пропозиції Славутської міської територіальної громади.

Наразі портал працює у тестовому режимі, повідомляють у міській раді. Водночас, з метою формування максимально широкої бази даних для потенційних інвесторів славутчан-підприємців, які мають пропозиції щодо продажу/оренди власних земель, приміщень тощо, просять надсилати свою інформацію до відділу стратегічного розвитку виконавчого комітету Славутської міської ради на електронну адресу: invest_mvk@ukr.net.

Також довідки можна отримати за телефонами: +38(098) 812 56 05, +38 (098) 906 70 79, +38(068) 485 59 95.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter