Новини
ДТП

У рятувальників розповіли подробиці ДТП неподалік Красилова

У дорожньо-транспортній пригоді постраждали двоє водіїв – шепетівчанин та мешканець міста Ірпінь. Аби дістати постраждалих з автомобілів, довелося кликати на допомогу рятувальників.

Нагадаємо, відео з дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на трасі неподалік села Сушки Красилівського району опублікували вчора у соцмережах хмельничани. Попередньо, з відео було відомо, що на автошляху зіткнулися два автомобілі, через що на автошляху тимчасово був частково заблокований рух.

У дорожньо-транспортну пригоду потрапили 37-річний шепетівчанин, водій автомобіля “Geely”, який не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем “Toyota” під керуванням 33-річного мешканця міста Ірпінь, що на Киїівщині, повідомляє канал Перший Подільський з посиланням на інформацію облуправління ДСНС Хмельниччини.

У результаті ДТП водій автомобіля «Джилі» та двоє його пасажирок – 36 та 17 років – отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до лікарні. Водій «Тойоти» не травмувався, – зазначають у правоохоронцыв.

Також на місці аварії надзвичайники вжили заходів, аби не допустити займання автомобілів, відключивши акумуляторні батареї та закрутивши вентиль газової установки однієї з автівок.

Також учора хмельничани зафіксували ще одну дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Толстого в обласному центрі. Не розминули на дорозі три автівки. Інформація щодо причин ДТП та постраждалих у ній наразі відсутня.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter