Новини
Суспільство

Потенційна директорка держархіву Хмельниччини проходить спецперевірку

Відповідно до розпорядження голови Хмельницької ОДА, контракт з кандидаткою на посаду очільниці державної установи буде строковим – на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, та до дня визначення суб’єктом призначення переможця конкурсу.

Новою керівницею Державного архіву у Хмельницькій області може стати Катерина Бурдуваліс, заступниця директора – начальниця відділу організаційно-аналітичної роботи. Вона визначена переможницею процедури добору на вакантну посаду директора державної установи і наразі проходить спецперевірку.

У випадку успішного завершення перевірки, з кандидаткою укладуть строковий контракт та призначать на посаду, повідомляє сайт Є з посиланням на керівницю департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА Інну Михайлову.

У декларацію Катерини Бурдуваліс за 2019 рік внесені такі дані:

  • заробітна плата в Державному архіві – 244 966 гривень
  • дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю – 1 000 гривень
  • відсотки банку – 4 600 гривень
  • заощадження – 25 260 гривень
  • автомобіль «Hyundai Getz»
  • квартира у Хмельницькому площею 53 квадратів.

Батько, Микола Трасковецький, має земельну ділянку в селі Немиринці на Городоччині, автомобіль «Fiat Doblо» та корпоративні права ТОВ «Хмельницькмлин».

Мати, Олена Трасковецька, має квартиру у Хмельницькому та земельну ділянку в селі Немиринці Городоцького району. Річна заробітна плата у Хмельницькій обласній лікарні – 70 000 гривень.

Нагадаємо, до лютого 2020 року Державний архів Хмельницької області очолював Володимир Байдич, якого звільнив з посади нині вже екс-голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет після резонансної історії з псом Барсиком.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter