Новини
Надзвичайні події

У Кам’янці на мосту сталася ДТП, а під мостом знайшли тіло чоловіка (ВІДЕО)

Одразу дві надзвичайні події, пов’язані з мостами, зафіксували кам’янець-подільські правоохоронці сьогодні, 26 січня. На мосту “Стрімка лань” сталася ДТП з постраждалими, а під мостом “Новопланівський” виявили тіло загиблого містянина.

Про дорожньо-транспортну пригоду повідомили у телеграм-каналі Вдало Інфо Кам’янець. Як зазначено у коментарі до викладеного відео, ДТП сталася на мосту “Стрімка лань”. Також повідомили, що в результаті ДТП постраждали люди. Щоправда, їхня кількість у дописі не уточнюється, а на відео видно лише одну жінку, яка лежить на дорозі.

Сильних механічних пошкоджень зазнав і автомобіль “BMW”. Легковик залишився, судячи з відео, мінімум, без одного заднього колеса та має суттєві вм’ятини.

У районному відділі поліції подробиць щодо ДТП поки що не оприлюднили.

ОНОВЛЕНО: У хмельницькій спільноті Dtp_km опублікували ще декілька фото з місця аварії, з яких видно, що учасниками ДТП були два автомобілі. Обидва легковики серйозно пошкоджені.

Ще одна надзвичайна подія сталася сьогодні у Кам’янці-Подільському біля “Новопланівського” мосту. В середині дня біля однієї з його опор виявили тіло 38-річного місцевого мешканця.

Видимих ознак насильницької смерті на тілі чоловіка під час огляду не виявили, тож у поліції висунулу попередню версію, що мало місце самогубство, оскільки на тілі загиблого присутні лише ушкодження, властиві падінню з висоти, – повідомляє ХМ-ІНСАЙД з посиланням на працівників районного управління поліції.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter