Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому на пожежі рятували людей та тварин

Квартира у 5-поверховому будинку в обласному центрі загорілася пізно увечері 26 січня. На місці пожежі надзвичайники врятували двох громадян та їхніх домашніх улюбленців.

Повідомлення про пожежу квартири на вулиці Довженка у Хмельницькому надійшло до Служби порятунку «101» о 23:13. До місця події направили два чергових відділення 2 Державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр Головного управління. На місці події вогнеборці побачили, що з вікон квартири на першому поверсі п’ятиповерхівки виходив дим. За словами сусідів, всередині помешкання могли перебувати люди.

Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання та зору увійшли до палаючої квартири, звідки за лічені хвилини врятували двох громадян, а також їхніх домашніх улюбленців. Після чого приступили до ліквідації загоряння. Площа пожежі на той момент складала 40 кв.м.

Внаслідок пожежі постраждала власниця квартири, яка від госпіталізації відмовилася. Причина пожежі наразі з’ясовується, повідомляють у рятувальників.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter