Новини
Надзвичайні події

У Кам’янці згоріло авто депутатки

Однопартійці вважають, що автомобіль спалили навмисно, у рятувальників попередньою причиною займання також називають підпал.

Повідомлення про те, що у дворі одного з будинків на Хмельницькому шосе у Кам’янці-Подільському загорілися два автомобілі “Ford Kuga” та “Peugeot”, у поліції отримали на початку доби 27 січня. Рятувальники локалізували пожежу, проте вогонь встиг пошкодити частково салон авто, лако-фарбове покриття авто та частину моторного відсіку. Сума збитків, завданих пожежею, встановлюється.

Як повідомляє видання Вдало Інфо Кам’янець, один з автомобілів належить депутатці Кам’янець-Подільської міської ради від ВО «Свобода» Олесі Понятовській. Однопартійці також стверджують, що мав місце навмисний підпал автомобіля і пов’язують це з політичною діяльністю депутатки.

На адресу Олесі надходило чимало погроз, в тому числі і від депутатів, які вважають себе опозицією, – зазначає видання з посиланням на джерела у«Свободі».

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, нещодавно ще один депутат з Кам’янеччини залишився без автомобіля, який, за попередньою версією, також підпалили невідомі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter