Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому капітально відремонтують та розширять міст на Кам’янецькій

На те, аби оновити та убезпечити шляхопровід, який об’єднує дві частини обласного центру, необхідна велика сума коштів та близько року часу. Саме у 2022 році, якщо не буде проблем з фінансуванням, міст на вулиці Кам’янецькій обіцяють відкрити – відремонтованим та більш зручним для водіїв.

Шляхопровід на вулиці Кам’янецькій – це головний магістральний переїзд, який сполучає дві частини Хмельницького. Протягом багатьох років на мосту постійно – жвавий рух. Збудували цей шляхопровід ще в 60-х роках минулого століття. Цього року його збираються капітально ремонтувати.

У 2008 році, коли на Кам’янецькій міняли дорожнє покриття, частково оновили асфальт і на цьому мосту. Тому капітальний ремонт почнуть з нижньої частини шляхопроводу, де проходить залізниця.

Вартість об’єкта дуже висока – 30 мільйонів гривень. Капітальний ремонт мосту також передбачає розширення на одну смугу, тобто він стане чотирьохсмуговим. І будемо намагатися залучати кошти з державного бюджету.

Відбуватиметься капітальний ремонт у два етапи. Під час робіт перекриватимуть лише половину шляхопроводу, аби не припиняти рух зовсім. Але заторів уникнути не вдасться.

Проблеми з рухом будуть дуже серйозні, адже це головний магістральний переїзд між двом частинами міста. Будуть труднощі, але транспорт зупиняти не будемо, – прокоментував заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок.

Якщо не буде проблем з фінансуванням, відремонтований шляхопровід на Кам’янецькій відкриють у 2022 році.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто       

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter