Новини
Спорт

Футболісти від влади Хмельницького привезли бронзу з турніру

Хмельницький міський голова, відомий своїм захопленням футболом, розповів, як зіграла команда влади на вже традиційному турнірі між органами місцевого самоврядування. Взяла участь у змаганні і команда з Кам’янця-Подільського.

Всеукраїнський турнір з футзалу серед команд органів місцевого самоврядування проходить вже вчетверте. Цього року змагання приймали в Івано-Франківську. Попередні турніри приймали у Чорткові та Городенці, а минулоріч змагання проходили у Кам’янці-Подільському.

У турнірі, який проходив у місцевому фахововому коледжі фізичного виховання Національного університету фізичної культури та спорту, взяли участь команди з Івано-Франківська, Чорткова, Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Чернівців, Тернополя, Городенки та збірна міських голів України.

Емоціями від змагань та здобутками на турнірі поділився у своїх пабліках Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Хороша організація, хороший рівень команд, емоції, драйв, позитивна атмосфера – у спорті ми завжди називаємо це словом «заруба»!!! За 5 Ігор забив 6 голів. Є ще трохи порох в поровницях, – емоційно написав Олександр Сергійович.

Вперше в якості міського голови та капітана команди поїхав на турнір цього року і міський голова Кам’янця-Подільського.

Маю за честь очолити футбольну команду нашого міста. Четвертий рік поспіль турнір традиційно проводиться до Дня Соборності України. Торік змагання відбувалися в Кам’янці-Подільському,написав на своїй сторінці у Фейсбук уже з Франківська міський голова Михайло Посітко.

Хмельницька міська рада посіла у турнірі 3 місце.

Хороша гра, впевнені перемоги, і тільки одна поразка у півфіналі. Як і завжди, Хмельницький на висоті, – написав міський голова.

Що ж до здобутків кам’янчан, то тамтешній міський голова ними поки що не поділився.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter