Новини
Суспільство

На Кам’янеччині поліцейські виконували свої обов’язки за допомогою бензопилки (ВІДЕО)

“Діяти тут і зараз” – одне з важливих гасел поліцейських офіцерів громади Хмельниччини. Іноді для того, аби його реалізувати, доводиться використовувати не зовсім звичні для поліції знаряддя праці.

Неприємна історія сталася днями з мешканцями одного з віддалених сіл, що розташовується на території Гуменецької громади у Кам’янець-Подільському районі. Негода повалила дерево у населеному пункті. В результаті єдина дорога, що веде в одну із частин села, опинилася заблокованою для транспорту.

Проблему, з якою зіткнулися селяни, виявили під час патрулювання поліцейські офіцери Гуменецької громади. Тож, аби допомогти своїм підопічним, правоохоронцям довелося діставати з багажника службового автомобіля бензопилку.

Діяти тут і зараз – означає звільнити проїзну частину від дерева, бо воно здатне створити затор чи аварійні ситуації на дорозі. Протягом 20 хвилин поліцейські офіцери Гуменецької громади разом з місцевими жителями усунули перешкоду та звільнили шлях для проїзду автотранспорту,повідомляють у правоохоронців.

Нагадаємо, інноваційний проект Нацполіції під назвою «Поліцейський офіцер громади» презентували головам трегромад області ще у 2019 році. Він передбачає інтеграцію дільничних офіцерів поліції до територіальних громад таким чином, щоб вони 90 відсотків робочого часу проводили в громаді, опікуючись проблемами її безпеки.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter