Новини
Події

У Хмельницькому на благодійному концерті збиратимуть гроші для музиканта

Творчі люди Хмельницького запрошують усіх небайдужих на благодійний концерт, аби допомогти зібрати кошти на лікування колеги, в якого виявили онкологічне захворювання.

Десять років тому хмельницькому гітаристу Євгену Панкратову поставили невтішний діагноз – уратеріальний рак четвертого ступеня. Протягом цього часу хмельничанину вдавалося сповільнити перебіг хвороби, проте вона повернулася. Нині чоловік потребує дороговартісного лікування.

Те, яке пропонують в Україні, обіцяє 2-3 роки життя. Західні технології дають серйозніші прогнози на одужання. Однак і лікування там коштуватиме значно дорожче. Одна ін’єкція обходиться у 4 тисячі доларів, а їх таких потрібно 4 упродовж двох місяців. Згодом – впродовж року – ще аналогічні 4 комплекси. Всього, за попередніми підрахунками, лікування обійдеться у 70 тисяч доларів. Таких грошей родина музиканта не має, тож сподівається на допомогу небайдужих.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Концерт заради життя

Навколо біди колеги об’єдналися творчі люди Хмельницького – артисти, музиканти. На своїх сторінках у соцмережах вони просять хмельничан долучитися до збору коштів, перерахувавши посильну для кожного суму.

Сергій Присяжний:

Якщо всі, хто записаний до мене у друзі скинеться по 100 грн, людина отримає шанс на життя, а його діти матимуть батька!!!

Андрій Журба:

Увага, друзі!!! Максимальний репост, підтримка та допомога від кожного і тоді разом ми зможемо подолати будь що!!!!

Тетяна Рябініна:

У нашого друга, Євгенія Панкратова виявлено тяжке онкологічне захворювання. Лікарі дають шанси на життя, але усе потребує дуже великих вкладень. Я особисто від себе прошу, давайте допоможемо, хто скільки може, ви ж знаєте, як працює ця система, якщо кожен допоможе хоча 10 грн, може зібратись велика сума, яка дуже потрібна Евгений Панкратов щоб полетіти на лікування

Аби допомогти Євгену, вирішили влаштувати благодійний концерт. Кошти, зібрані з продажу квитків, підуть на лікування музиканта.

Також під час заходу відбудеться благодійний аукціон. Кошти, які зберуть під час його проведення, також передадуть Євгену Панкратову.

Організовують акцію ГО “Мистецька сотня “ГАЙДАМАКИ” та JustPub, розташований за адресою: вулиця Кам’янецька, 159. Забронювати столик у закладі можна за телефоном +38 067-430-46-29. Квиток на концерт коштує 100 гривень. Також у пабі обіцяють передати на лікування Євгена 20% каси закладу.

У концерті візьмуть участь:

  • Марина Круть
  • Сергій Присяжний
  • Артем Харченко
  • Віктор Шайда
  • Максим Паюк
  • Майя Онищук
  • Андрій Журба.

Допомогти Євгену Панкратову можна, перерахувавши кошти на банківську картку. Розрахунковий рахунок у ПриватБанку на ім’я Панкратова Євгенія Євгеновича 4149 4993 4471 2664, телефон дружини Наталії (097) 749-76-59.

Читайте також: У Хмельницькому пройшла акція у підтримку Андрія Антоненка

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter