Новини
Суспільство

У Хмельницькому відвідувач нічного клубу, тікаючи, вибив скляні двері (ВІДЕО)

Заклик в черговий раз порушити карантин зіграв з власником хмельницького спортивно-розважального комплексу «СВ-клуб» злий жарт. Замість очікуваного зиску бізнесмен наразі має трохи збитків через надто агресивних відвідувачів.

Після пошуків у “СВ” вибухівки, про яку правоохоронців повідомив незнайомець, власник закладу Віктор Вікарчук пообіцяв хмельничанам компенсувати завдані незручності та запропонував безкоштовний вхід в одну із відпочинкових зон клубу та “класного ведучого”.

Як там склалося із ведучим, наскільки він був класним і як саме розважалися містяни, що спокусилися заманливою пропозицією, наразі невідомо. Проте, чим закінчилися відвідини клубу одним із хмельничан, показали у соцмережах.

Десь у глибинах розважального закладу молоді люди, які, ймовірно, вжили алкоголю більше, ніж треба, зчинили бійку. Один із її учасників намагався втекти з приміщення. Проте – не дуже вдало. Під час сутички молодика кинули на вхідні скляні автоматичні двері, які не встигли зреагувати на таку швидкість пересування і відчинитися. Тож в результаті хмельничанин проломився крізь скло і втік від переслідувачів, які не поспішали його наздоганяти, оскільки не дуже твердо стояли на ногах.

Відео з місця події виклали у соцмережах, супроводивши його лаконічним коментарем:

В “СВ” нудно не буває.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter