Новини
Суспільство

У Хмельницькому водії опановують мистецтво екстремального водіння (ВІДЕО)

Поки снігоприбиральна техніка розчищає одні дороги Хмельницького, на інших водіям доводиться рухатися дуже обережно та з певними зусиллями, особливо там, де дорога піднімається вгору. Не оминули нагоди скористатися снігом та кригою під ним і водії-екстремали, які люблять показатися “із заносами”. Ймовірно, через складні погодні умови у місті вже встигли сталося декілька ДТП.

Відео дорожніх пригод автовласників викладають хмельничани у соцмережах.

Першим отримав порцію адреналіну водій, автомобіль якого вчора увечері добряче покрутило на вулиці Подільській, поблизу кінотеатру “Планета”. Як це було – зафіксували камери спостереження.

Сьогодні ж на одній з вулиць міста зафіксували, як малі автомобілі тягнуть на буксирі велику вантажівку. А на вулиці Бандери водіям доводиться докладати зусиль, аби подолати крутий підйом.

Там же, на вулиці Бандери сьогодні сталася ДТП. Ще одну зафіксували на Старокостянтинівському шосе.

Любителі покататися із заносами по снігу традиційно зібралися на парковці біля гіпермаркету у центрі Хмельницького. Помітили там і поліцейський автомобіль, який, очевидно, виганяв водія-екстремала з території.

Ще один любитель подрифтувати, не довго думаючи, влаштував катання на майдані Незалежності. Тим, що поруч ходять люди, водій-екстремал анітрохи не переймався.

Поруч ходять люди, але патрульних, як завжди, немає, – коментують у спільноті Хмельницький LIVE.

Тим часом сніг продовжує засипати вулиці Хмельницького. Снігоприбиральна техніка на вулицях працює, її пересування можна відстежувати онлайн за допомогою інтерактивної карти.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter