Новини
Надзвичайні події

У Кам’янці в пожежі загинув чоловік

У неділю, 7 лютого, вогнеборці двічі виїздили на місця пожеж, які сталися у Кам’янці-Подільському та у Старокостянтинівському районі. В одному випадку не обійшлося без жертв – у приватному будинку знайшли бездиханне тіло його господаря.

Повідомлення про пожежу в житловому будинку у селі Демківці Старокостянтинівського району на Службу порятунку надійшло вчора о 08:42. На місці події рятувальники виявили, що повідомлення про займання надійшло із запізненням, тож до їх прибуття вогонь встиг поширитися на площі 60 кв. м. Пожежу оперативно ліквідували, проте вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку та перекриття на площі 60 кв.м. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Повідомлення про пожежу у Кам’янці-Подільського отримали того ж дня близько 11 години ранку. Горів будинок на Голосківському шосе. На місці події рятувальники виявили, що вогонь поширився на площу 15 кв.м., Крім того, із отриманої інформації стало відомо, що всередині будинку може перебувати його власник. Тож рятувальники паралельно з гасінням вогню почали пошуки.

Тіло господаря будинку 1940 року народження знайшли за кілька хвилин. Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

За матеріалами прес-служби ГУ ДСНС Україниу Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter