Новини
Події

Міського голову Хмельницького відзначили за заслуги перед українським народом

Крім очільника Хмельницької громади, почесні нагороди отримали також колишній міський голова Кам’янця-Подільського, діючий очільник Славути та екс-очільниця Грицівської громади, що у Шепетівському районі.  

Нагороди, подяки та почесні грамоти вручив очільникам органів місцевого самоврядування Хмельниччини під час загальних зборів регіонального відділення Асоціації міст України виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Сьогодні маю почесну місію – передати нагороди від Голови Верховної Ради України. Дехто з вас уже завершив роботу на посадах очільників громад, але це не применшує ваших заслуг, – наголосив очільник РВ АМУ.

«За заслуги перед українським народом» відзначили Олександра Симчишина, міського голову Хмельницького. Також він отримав символічний подарунок від АМУ – карту України, яка нагадуватиме, що мер обласного центру повинен відстоювати інтереси не лише міста, а й усієї області.

Колишня голова Грицівської громади Людмила Тіфенбах отримала Почесну грамоту.

Екс-очільник Кам’янця-Подільського, а нині голова районної ради Михайло Сімашкевич отримав пам’ятний подарунок від Асоціації міст України, адже останні роки він був одним із членів Правління АМУ та активно відстоював інтереси Хмельниччини на всеукраїнському рівні.

«За особливі заслуги перед українським народом» Почесну грамоту від голови ВР отримав міський голова Славути Василь Сидор.

Читайте також: Кращі гендерні практики громад Хмельниччини потрапили до збірки Асоціації міст України

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter