Новини
Увага!

Погодні умови на Хмельниччині залишаються складними

Надзвичайники застерігають: до снігу, вітру й ожеледиці на території Хмельницької області додасться туман. У регіоні оголосили жовтий рівень загрози та попередили про можливі порушення роботи окремих галузь господарства.

9 лютого на Хмельниччині очікуються значний сніг, ожеледь. На дорогах можлива ожеледиця. Пориви вітру – 15-20 м/с. Вранці можливий туман, видимість – 200-500 м.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 1 (жовтий) рівень загрози. Також можливе порушення руху автотранспорту, роботи електричних мереж, комунального господарства,попереджають у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Від неділі, 7 лютого, автотраси області чистять та посипають 170 одиниць техніки та 250 працівників дорожних служб.

В першу чергу була поставлена задача забезпечити проїзд дорогами міжнародного і національного значення. Практично в цілодобовому режимі і вдень, і вночі розчищали дороги, – прокоментував заступник директора служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Микола Пастухов.

За словами посадовця, враховуючи 200 кілометрів доріг державного значення на території області, які обслуговує агенство, скарг на якість доріг не надходило.

Справжня зима протримається до середини лютого

Загалом сніг та подальше поступове зниження температури повітря на Хмельниччині прогнозують до 20 лютого. 

10-11 лютого дещо підвищиться температура повітря: вночі буде до 5 градусів морозу, вдень – від 3 морозу до 2 тепла.

12-13 лютого циклон принесе сніг, температура повітря вночі опуститься до 10-15 градусів морозу, вдень – до 8-13 морозу.

14-15 лютого температура повітря вночі може впасти до мінус 17-22, вдень – до 12-17 градусів морозу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter