Новини
Дозвілля

У Хмельницькому з’явилася романтична фотозона

Центр міста продовжують “укомплектовувати” локаціями, в яких хмельничани мають можливість зробити собі фото на пам’ять про чергове свято. Нова романтична фотозона на пішохідній Проскурівській особливо ефектно виглядає увечері.

Сяюча фотолокація з’явилася на місці новорічної ялинки, що протягом двох місяців дарувала хмельничанам святковий настрій. Візуально фотозона – вже звична оку хмельничан, адже виконана у тому ж стилі, що й цифри “2021”, які були встановлені на вулиці Проскурівській поблизу музею історії міста Хмельницького. Тільки, на відміну від новорічної ілюмінованої цифрової арки, романтична фотозона світиться не білими, а червоними вогнями. Та прикрашена блакитними сердечками.

Особливо ефектно нова фотолокація виглядає увечері. Та в снігу.

Якщо обрати правильний ракурс, то в одному фото можна поєднати одразу два свята, адже на майданчику біля кінотеатру все ще працює різдвяний ярмарок, роботу якого продовжили після закінчення локдауну.

Працюватимуть різдвяні будиночки до 14 лютого, тож хмельничани, які прийдуть фотографуватися біля нової фотозони, мають можливість зігрітися гарячими напоями, перекусити та придбати щось із сувенірів, які все ще продають хмельницькі підприємці.

Читайте також: У Хмельницькому записали кліп на народну колядку

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter