Новини
ДТП

На Хмельниччині зі снігових пасток звільняли вантажівку та “швидку”

Автомобіль медиків, який віз хворого до місця госпіталізації, з’їхав з дороги в кювет, а вантажівка застрягла у снігу та перегородила шлях решті транспорту. В обох випадках водіям довелося кликати на допомогу рятувальників.

Дорожньо-транспортна пригода за участі “швидкої допомоги” сталася у селі Чечельник на Дунаєвеччині, вчора, 9 лютого увечері. Через несприятливі погодні умови та нерозчищену дорогу водій автомобіля екстреної служби опинився на узбіччі та не зміг самотужки вибратися зі снігової пастки. В автомобілі в цей час перебував пацієнт.

Рятувальники за допомогою буксирувального троса витягли автівку і “швидка” продовжила рух до медичного закладу.

Сьогодні ж вранці у місті Полонне на вулиці Лесі Українки вантажний автомобіль VOLVO застряг у снігу, заблокувавши рух решті транспорту. Бійці ДСНС, які прибули на місце події з районного центру, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували вантажівку на розчищену ділянку дороги та відновили безперешкодний рух транспорту вулицею, повідомляють у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Вже не вперше через складні погодні умови на Хмельниччині автомобілі, в тому числі екстрених служб потребують допомоги рятувальників. Днями на Білогірщині автомобіль “швидкої” не зміг дістатися до села Коритне, де на медиків чекали батьки 8-місячного хворого малюка.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter