Новини
Інфраструктура

У Нетішинській громаді вулиці чистять від снігу 11 одиниць техніки та мешканці міста

Автовласників міста та села Старий Кривин просять не залишати свої автомобілі на дорогах, аби не ускладнювати роботу комунальникам. Тим часом дехто з мешканців Нетішина, замість скаржитися на непочищені вулиці, взяли в руки лопати та пішли допомагати.

У Нетішині знову сніжить і сьогодні, 11 лютого 11 машин комунального підприємства “Благоустрій” виїхали у центр міста, а також на вулиці у старій забудові та селі Старий Кривин. разом з технікою чистять тротуарні доріжки, автобусні зупинки, внутрішньобудинкові території 130 комунальників.

Двори багатоквартирних будинків і тротуари житлового сектору прибирають 54 робітники комунального підприємства «ЖКО».

До власників автомобілів у владі звертаються із проханням не залишати їх на проїжджій частині вулиць міста, аби спецтехніка могла безперешкодно очищати дороги від снігу, коли це необхідно.

Просимо поставитися з розумінням, адже від цього залежить, наскільки оперативно та якісно комунальники зможуть очищати дороги від заметів та зробити комфортним і безпечним рух транспорту та пішоходів,наголошують у відділі з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Мешканці ж Нетішина нарікають: у місті все ще є вулиці, якими важко пересуватися через те, що сніг там не прибирали ще жодного разу.

До вулиці Миру 3, треба гребти пузом, проїхати неможливо, відколи випав сніг, ніхто вулички не чистив,

Не тільки по Миру. По місту взагалі сьогодні важко пересуватися, – скаржаться містяни.

А от в одній зі спільнот міста показали, що робити, аби вулиці міста швидше стали більш комфортними для пересування містян.

Вулиці нашого міста неабияк засипало снігом. Комунальники два дні поспіль ліквідовували наслідки негоди. Допомагали розчищати сніг на прибудинкових територіях й мешканці будинків, – пишуть нетішинці та викладають фото.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter