Новини
Увага!

На дорогах Хмельниччини обмежили рух транспорту

Від початку доби і до повної ліквідації перешкод, спричинених сніговими опадами, на дорогах Хмельницької області обмежили рух транспорту. Про зняття обмеження у дорожників повідомлять додатково.

Про обмеження руху на дорогах загального користування місцевого значення повідомляє ХМ-ІНСАЙД з посиланням на Хмельницьку обласну службу місцевих автодоріг. Обмеження не стосується снігоприбиральної техніки.

Триватиме обмеження, яке ввели вранці сьогодні, 12 лютого, до повної розчистки доріг та забезпечення безперешкодного руху транспорту.

Загалом ситуація на дорогах області останніми днями залишається складною. Рятувальникам ДСНС доводиться періодично приходити на допомогу водіям та визволяти транспорт зі снігових заметів та витягати автомобілі на розчищені ділянки доріг.

Так, лише за минулу добу надзвичайники відбуксирували 14 автомобілів, які застрягли у снігу. Разом з автомобілями зі снігового полону звільнили 21 особу, які перебували у транспорті, повідомляють у надзвичайників.

Допомогу від надзвичайників отримали водії на Кам’янеччині, у Теофіпольському, Волочиському, Деражнянському, Чемеровецькому, Білогірському, Хмельницькому районах та в м. Кам’янець-Подільський.

У головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області вчергове просять водіїв утримуватися від подорожей та не залишати транспорт засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу!

Читайте також: У Хмельницькому припарковані автомобілі ускладнюють життя водіям та пожежникам

      

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter