Новини
Спорт

Склад футзального клубу «Славута» поповнив легіонер

Новим гравцем футзального клубу зі Славути став Ума­ру Сі­ріл Ашільякий раніше виступав за вінницький «Олімп ВМ».

Шанувальники та керівництво клубу вважають, що такий гравець значно підсилить гру ФК “Славута”. Про нового 34-річного гравця відомо, що до переходу у славутську команду він, крім команди “Олімп ВМ”, з листопада 2020 року по 25 січня 2021 виступав за команду ФК Арена-Тріал (Вінниця), повідомляє Хмельниччина. Північ.

До­від­ка: Сла­вутсь­ка фут­заль­на ко­ман­да бу­ла ство­ре­на у 2015 ро­ці. У 2017 ро­ці ко­ман­да ста­ла сріб­ним при­зе­ром Хмель­ницької об­ласті з фут­за­лу, а за рік здо­бу­ла пе­ре­мо­гу в об­ласно­му чем­пі­она­ті. У 2019-му – дру­ге міс­це у Все­ук­ра­їнсь­ко­му фут­заль­но­му тур­ні­рі. Ми­ну­ло­річ ста­ла во­ло­да­рем V Всеукраїнського кубка з фут­за­лу Дай­монд Лі­га «Odessa Summer Cup 2020». У 2021-му — пе­ре­мо­жець III Міжнародного кубка з фут­за­лу Bronze Division Дай­монд Лі­га «Кар­па­ти 2021».

Нагадаємо, 6 лю­то­го у Сла­ву­ті від­бувся чем­пі­онат Ук­ра­їни з фут­за­лу. За пер­шість зма­га­ли­ся два­над­цять ко­манд з різ­них ку­точ­ків Ук­ра­їни. У фі­наль­ній зус­трі­чі ФК «Сла­ву­та» здо­був без­за­пе­реч­ну пе­ре­мо­гу над ФК «Трак­тор» (Кре­ме­нець) з ра­хун­ком 6:0.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter