Новини
Спорт

Футболісти хмельницького “Поділля” тренуватимуться у Туреччині

Через погіршення погодних умов команда не має можливості тренуватися вдома, тож керівництву “Поділля” довелося шукати місце для підготовки до матчів у тепліших краях. Також футбольна команда поповнила свій склад новим гравцем.

28-річний півзахисник Олександр Цибульник підписав з “Поділлям” контракт на півтора року. Гратиме досвідчений хавбек під номером 27. Олександр є вихованцем харківського футболу та київського «Динамо», грав за юнацьку та молодіжну команди столичного гранда, а також у складі «Динамо-2». Після цього захищав «Черкаське Дніпро», ізраїльський «Хапоель», білоруське «Дніпро», волочиський «Агробізнес», «Черкащину» та краматорський «Авангард». Має досвід виступів у складі юнацької збірної України.

Тим часом керівництво хмельницького «Поділля» домовилося про проведення тренувального збору в Туреччині. Орієнтовно наступного тижня делегація команди вилетить до Анталії, повідомляє Football.km.ua.

Причиною перенесення тренувань в іншу країну стало погіршення погодних умов. У Хмельницькому в команди відсутні належні умови для тренувань. Крім того, через сильні снігопади та морози довелося відмінити одразу декілька контрольних матчів, – йдеться у повідомленні. У Туреччині ж команда Віталія Костишина отримає можливість тренуватися на трав’яних полях і провести якісні спаринги.

Нагадаємо, днями «Поділля» зіграло два матчі з вінницькою “Нивою”. Перший закінчився нічиєю, 1:1, а з другого хмельничани повернулися з перемогою. Все вирішив єдиний забитий під час спарингу м’яч на 59-й хвилині, автором якого став один із потенційних новачків «Поділля».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter