Новини
Події

Неділя у Кам’янці почалася з вибухів (ВІДЕО)

Модернізоване виробництво цементного заводу потребує знесення старих труб. Тож у місті вирішили їх демонтувати за допомогою вибухівки. Як відбувався процес знищення застарілих частин заводу показав у прямому ефірі голова Хмельницької ОДА.

Про заплановані на ранок вибухово-підривні роботи вчора увечері написав міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Постіко.

Кам’янчани, які встигли прочитати повідомлення міського голови звечора, поцікавилися:

А чому саме в неділю…..?????

В неділю зранку? А в 7 нє? Та ж дайте людям поспати, їм ще до ранку Валентина святкувати.

Були у кам’янчан і інші запитання:

Ті ж мешканці міста, які не сиділи до ночі у соцмережах, напевно, отримали чималу порцію стресу, почувши зранку вибухи, яких пролунало, щонайменше, три.

Також містяни висловили побажання, що таку подію потрібно “зафільмувати для історії”. Це, власне, зробив голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій, який приїхав до рідного міста та особисто був присутній неподалік місця події.

Також, коментуючи вчорашню новину від мера, кам’янчани писали:

Ті, хто буде підривати, хоч знають, що там три поверхи залізобетонних фундаментів, і що дуже потужна арматура закладена в саму трубу і що це не кірпічна трубка, від звичайної котельні. І головне ВІТЕР МАЄ БУТИ ПІВДЕННО-ЗАХІДНИЙ, але тільки не північний!!!!!

Голова ОДА, спостерігаючи за процесом демонтажу, коли труби вже почали валитися, зокрема, зазначив:

Щось не в ту сторону падає…

Очільник області пригадав, як раніше, доїжджаючи до Кам’янця із Хмельницького, завжди казали: вже труби проїхали, отже, вже у місті. Також Сергій Гамалій назвав сьогоднішню подію у місті знаковою, побажав усім гарного дня та привітав зі святом.. Щоправда, перед цим зазначив, що навколо купа пилу.

Як підривали труби показали також у спільноті Вдало Інфо Кам’янець. Відео: Іван Маланчук

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter